Dočteno. Téda Moirro ještě že tě tu máme ty seš náš takovej denní přispěvovatel, s tvojí pravidelností a rychlostí přidávání nových fikcí, by sis měla založit nejlépe noviny o Angelice

. Co dodat víc, že mě příběh Joffreye a Angeliky nepřestává fascinovat a že jsem schopná ho číst pořád dokola a dokola ze všech možných úhlů; kdybys napsala fikci na úplně stejné téma a jen pozměnila úhel třeba jak Joffrey osamělý na lodi máčí brk do inkoustu a píše tyhle dopisy, tak si to zas ráda přečtu a klidně pak ještě jednu další a pak ještě jednu...
Kdyby si to ti dva tahle vyříkali hned na začátku to by si ušetřili problémů, ovšem to by nemohli mít tak komplikované povahy a taky bychom byly my ochuzeny o několik dalších cute okamžiků kdy se zbližují, objevují se navzájem a taky kdy si vyčítají a mají o tom druhém pochyby
Vlastně bych řekla že si Joffrey tak trochu za to Angeličino manželství s Filipem mohl sám. Kdyby jí dal vědět hned že je naživu, ať na něj počká tak by se ona nikdy nevdala. Ale prostě to nebylo možné, taky jí chtěl dát volnost, nechtěl aby se na něj vázala, když jí nemá co nabídnout, docela jí podceňoval a zároveň k ní byl rytířský... A Angelika by ho třeba dříve začala hledat, umíte si jí představit v Africe?

Zas ty jejich komplikované povahy.
Ještě mě napadá, že je možná fajn že toho AG o nich napsala tak "málo"

alespoň nám zbývá prostor abychom si všechny ty detaily detailů dopracovaly samy a přesně podle svého tak jak se nám líbí.