Ach Moirro, myslím, že jsi jediná, kdo dokáže spojit největší romantiku s trochu znevažujícím humorem tak harmonickým způsobem, až z toho člověk nakonec zase vzdychá! Že si Angelika a Joffrey v tvé fikci užívali v pivnici a laboratoři, to mi teda vyrazilo dech

Vůbec bych to u tebe nečekala a přitom je to přesně tvůj humor, je to vtipné a romantické zároveň, dostalas mě!
Nič iné tu nemala, pretože toto boli Joffreyove komnaty. Z akéhosi nepochopiteľného dôvodu si ju sem uniesol cez terasu jej izby. A to po tom čo sa už boli dva krát milovali v priebehu predposledného dňa slávností slávnej Školy lásky, tento krát v labyrinte záhrad a vo výklenku veľkej vínnej pivnice. ach ♥
Keď po dlhej chvíli zo spokojným úsmevom na perách, že sa jej podarilo „zneuctiť“ manželovu svätyňu...
Moc se mi líbí jak umíš vložit do úst ústředních hrdinů tak krásné básně (nebo si je vymysleli sami??). To já můžu skládat básně tak akorát pro Rochata a arcibiskupa, výš moje básnické kvality nedosahují...
Byť či nebyť pane,
To je tá otázka,
Buď vaše krivule,
Alebo moja láska.
Kvóty jsi samozřejmě všechny splnila na výbornou!

Palce nahoru!!
Jsem zvědavá, jak budeš rozvíjet Joffreyovu "antislavnost" zatím si to úplně neumím představit, ale to nevadí, alespoň se mám na co těšit a vím, že v tvém podání to bude přesně to pravé

A nezapomeň tam sepsat ten teologicko-jizvologický rozhovor Joffreye a jeho přátel před katedrálou, doufám že víš který mám na mysli, jen si na to vzpomenu začnu se strašně řehnit, už se ho nemůžu dočkat a ostatní o něj také nesmí být ohuzeni