1. díl l'Intégrale: Markýza andělů

Stránka 2 z 2  [ 52 příspěvků ]
Klikněte pro přechod na stránku… « 1 2
Autor Zpráva
moirra
Předmět příspěvku: Re: 1. díl l'Intégrale: Markýza andělů
Napsal: 07 led 2026, 22:40
Moderátor

4poziom.slask.pl

Kniha mi už dorazila. Objednala som si ju na Amazone, lebo tam je to pre mňa rýchlo a bez poštovného.

Je moc pekná, teda tá obálka. Ale inak na nej nič zvláštneho nieje. Čo sa týka obsahu, musím ešte porovnať.

čo môže byť štýlovejšie na precvičenie Taliančiny ako čítanie Angeliky? :la-polak-fun:

Tak trochu ma mrzí že všetky talianske sú v podstate bez ilustrácií. :|

Ako reklamu na obrázku v príloh použili citát kedy s Angelika na zámku Plessis postaví posmievačom jej otca:

Maličká de Sance sa z hlboka nadýchla: Možno sme sedliaci, ale aspoň sa nepokúšame otráviť kráľa.

11.jpg

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Someone told me I was delusional!! I nearly fell off my unicorn!🦄

moirra
Předmět příspěvku: Re: 1. díl l'Intégrale: Markýza andělů
Napsal: 26 úno 2026, 21:57
Moderátor

no to je je nový knižný galimatiáš - v tej novej talianskej knihe.

Vo vydaní integrale je zasa niečo iné a tiež je to všetko inak preložené 🙉🙈🙉 dúfam teda že sa dopracujú aspoň k vydaniu druhého dielu Toulouska Svadba.

Prvý diel končí tým že si Angelika vraví že jej nezostáva nič iné ako sa vybrať za svojim krivým manželom.
To je v originálnom starom talianskom vydaní na strane 127 a tu to je strana 300.

Definitívne je to však uplne inak zostavené a preložené ako starý originál.

Anotácia k druhému dielu, všimnite si ten rok, to sa budem musieť znovu narodiť aby som si to prečítala. :lol: :ok: :slzici:

Angelica. La fidanzata venduta. Anne Golon · TEA - I Tascabili degli Editori Associati. Milano, 2099;

No ono to bude nejaká chyba - Knihy boli ohlásené v roku 2023 že obidve výjdu v máji, ale nejak to meškalo - tak dúfajme že čoskoro vyjde aj ten druhý diel.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Someone told me I was delusional!! I nearly fell off my unicorn!🦄

Stránka 2 z 2  [ 52 příspěvků ]
Zpět na „Knihy Angelika“ | Klikněte pro přechod na stránku… « 1 2
Přejít na: