K výtvorům od Angie - za mě je fajn ten druhý. Moc se mi tam líbí ta Angelika s "urousanými" vlasy od slané vody a pomačkaným oblečením, tak nějak bych si jí představovala po bouři, když se ocitla v Rescatorově kajutě a Joffrey jí chtěl rozehřát.
A nebo možná i na konci 5. dílu...
Co se týče Joffreye, vím jak je těžké pro AI přijít s něčím kloudným, většinou udělá úplnou šílenost. Ten první za mě určitě ne. Ten druhý celkem ujde, samozřejmě bychom mohly hledat chyby, ale kdo si Joffreye zkusil na AI vytvořit, ten ví... Nepřijde mi tam až příliš hezký, osobně si myslím, že Joffrey nebyl ošklivý, kdyby neměl zraněnou tvář, byl by pohledný s klasickými rysy, byť ne vyloženě krasavec typu Filip. Vycházím i z Florimonda, který byl pohledný (samozřejmě mohl zdědit trochu víc krásy po matce).
Joffrey působil děsivě kvůli jizvám, které mu mohly deformovat kůži okolo, přivíraly mu víčko, takže měl nepravidelný obličej. Navíc se často tvářil sarkasticky nebo přísně, takže se mu nepravidelné rysy ještě víc stáhly. Měl pronikavý pohled, který mohl lidi znervózňovat a mefistofelovskou auru, proto "nebyl hezký". Alespoň tak ho chápu já.
K výtvorům od Penelopy - mně se docela líbí ty stylizované Angeliky, tam v prvé řadě nejde o realističnost, takže nemohou urazit.
Ale i ty dvě dolní nejsou špatné, možná tohle je cesta, jak se vyhnout všem těm obrázkům ruských panenek nebo dívek s výplněmi v obličeji.
Angie píše: * | 29 dub 2024, 09:41 |
zkoušela jsem zatím jen Bing.com a ten používá DALLE-3. Zkoušel tu někdo Midjourney?
Na Midjourney jsem koukala včera. Zaujalo mě video na ytb, kompilace obrázků postav z Game of Thrones, které vypadaly dost dobře a o něco realističtěji, než ty z Bing. Ale pochopila jsem, že Midjourney je zpoplatněný. Možná si ho na měsíc předplatím a vyzkouším ho...
Pokud bys do toho šla, určitě dej vědět, jaký z toho máš dojem.