ja viem že to znie tak trochu šialene ale definitívne mám perfektného predstaviteľa na Muleja ktorý ani nič nemusí hrať
Dokonalý predstaviteľ Muleja - spája v sebe všetky jeho charakterové vlastnosti:
Nedávne odhalenie známeho účtu „Mujtahid“ na platforme „X“ (predtým Twitter) prinieslo zaujímavé detaily o psychologickom profile saudskoarabského korunného princa a faktického vládcu Mohameda bin Salmána. Podľa západných psychologických expertov, ktorých cituje „Mujtahid“, je princova osobnosť kvintesenciou toho, čo sa označuje ako „temná triáda“. Táto psychologická anomália spája tri poruchy osobnosti: psychopatiu, narcizmus a machiavelizmus. Niektorí dokonca pridávajú aj štvrtú črtu, sadizmus, čím vznikol termín „temná tetráda“.
Opis podrobne rozoberá tieto črty:
Psychopatia: Jedinci s touto črtou nemajú empatiu, výčitky svedomia a často konajú impulzívne bez zváženia dôsledkov. Ich činy nie sú vedené odvahou, ale bezohľadnosťou prameniacou zo zlého úsudku.
Narcizmus: Títo jedinci trpia prehnaným pocitom vlastnej hodnoty a očakávajú neustálu chválu a obdiv. Na kritiku reagujú negatívne a druhých hodnotia na základe toho, ako ich vnímajú oni.
Machiavelizmus: Títo jedinci uprednostňujú svoje osobné záujmy pred ostatnými, bez akýchkoľvek morálnych úvah. Ľudí, udalosti a situácie hodnotia na základe toho, ako ovplyvňujú ich osobné záujmy.
Sadizmus: Táto vlastnosť sa vyznačuje tým, že má potešenie z toho, že spôsobuje bolesť alebo utrpenie iným. Závažnosť sadizmu sa môže pohybovať od ľahostajnosti voči bolesti druhých až po aktívnu snahu ublížiť im alebo ich mučiť.
„Mujtahid“ ďalej uvádza, že tieto črty nie sú len dočasnými poruchami, ktoré zažíva väčšina ľudí, ale ide o skutočné patologické stavy so škodlivými účinkami na tých, ktorí sú v interakcii s postihnutými jedincami. V správe sa zdôrazňuje nebezpečenstvo, ktoré predstavujú osoby disponujúce všetkými týmito vlastnosťami, najmä ak majú významnú moc a vplyv.
Mujtahed tweet o psychoanalýze charakteru Ibn Salmana
Účet tiež zdôrazňuje, že osoby blízke Mohamedovi bin Salmánovi potvrdzujú prítomnosť všetkých týchto vlastností u neho. Opisujú ho ako narcistu, ktorý sa cíti nadradený, psychopata zbaveného empatie a výčitiek svedomia, machiavelistu, ktorý vidí len svoje osobné záujmy, a sadistu, ktorý rád ubližuje iným.
No ja neviem či to je psychologická porucha alebo dokonalá definícia diabla.
zdroj:
https://www.watanserb.com/en/2023/09/06 ... se-to-him/
PS: a dnešný "Mulej" si utajene kúpil obraz Ježiša od da Vinciho ale navždy to utajene nezostalo - šibnutý presne ako Mulej
chce založiť galériu ktorá predstihne LOUVRE - aj historický Mulej chcel postaviť palác ktorý predstihne Versailles alebo sa mu prinajmenšom vyrovná - dokonca žiadal Ľudovíta XIV aby mu dal jednu zo svojich dcér za manželku
v každom prípade na menovanom obraze, (okolo ktorého prebiehali šialené aféry) sa zdá že Ježiš pozná znamenie príslušníkov dvora zázrakov: Polačka by povedala: ja som to vedela že je náš
https://www.weltkunst.de/wp-content/upl ... -Mundi.jpg