Inak tá fotka z nahou hruďou je úžasná, ano je to ona...Chudák Pont Briand, tak mi nejako prišiel na myseľ, keby Angeliku videl takto- a nie len jej holé koleno(v časti Anegelika Nový svet)- tak do väčných lovíšť poberie oveľa skor, lebo by sa úúúplne zbláznil..
Čo sa týka tipov na postavy, hrabem sa skor v databázach modeliek, kedže fotenie je mi blízke a pretože u mnohých herečiek sa nemožem zbaviť pocitu prílišného prepojenia z nejakou ich slávnou postavou, vťahujú mi do Angeliky prvky z týchto postáv a ruší ma to

,akoby boli tie herečky oblepené zbytkami svojich minulých postáv
A to by byla škoda, kdyby Pont-Briand odešel do věčných lovišť jinak než rukou pana dokonalého. Ten lov na Pont-Brianda má v sobě něco úžasného, já i pan Rochat ho zbožňujem.
Ano, souhlasím, taky mi příjde, že mezi modelkama jsou možná lepší typy než mezi herečkama. Už jsem zmiňovala Editu Vilkeviciute, ale jsou i jiné. Mým stálým kandidátem je Taťána Kuchařová a její image posledních let (ne ta z Miss World

), dokonce jsem jí našla i s čepcem a v hábitu a slušelo jí to strašně.

Myslím, že ty protestanské hadry měly na nádherné ženě jakou byla Angelika cosi do sebe, skoro bych řekla, že to bylo svým způsobem nemravnější než dvorské toalety, protože někomu sofistikovanému jako byl Joffrey tím prudérním oblečením mohla pěkně zavařit myšlenky...

což se vlastně stalo a jak jí viděl, všechno z hlavy mu vyletělo.
Ale momentálně je fakt asi nejlepší ten tvůj typ Sashy Luss ve stylizaci z toho obrázku co jsem dávala, tam je prostě dokonalá!
A kdybych měla pátrat v minulosti tak mým bych jednoznačně vybrala krásky z 60. let: Virna Lisi, Olinka Schoberová a kdyby bývala byla Angelika brunetkou, chtěla bych jednoznačně Claudii Cardinale, aaach.