V páté závěrečné části filmové série se Angelika, hraběnka de Peyrac setkává s Osmanem Ferrajim, moudrým eunuchem, který má v plánu stvořit z ní třetí ženu sultána Mulaye Ismaila, a tedy vládkyni Maroka. Jeoffrey de Peyrac předstírá, že je jedním z galejníků, aby se tak dostal do marockého Meknesu, spojil se s vlivnými přáteli a pokusil se svoji ženu zachránit. Mezi tím Angelika odolává požadavkům Osmana Ferrajiho a mocného sultána. Hrozí jí, že stráví zbytek život v harému sultána. Ale ani zde, v nebezpečí života, nechce Angelika zradit svého manžela a stále věří, že se znovu setkají.
áno, aj mne sa tu Hossein páči. To je fotka z filmov o Angelike? Ak áno, tak potom je otočená, keďže jazvu mal mať na ľavom líci. (ospravedlňujem sa za vŕtanie v maličkostiach, ale už sa nezmením).Moirro, to je super fotka. Tady Robert vypadá drsně.
No a mě hned pracuje fantazie, že Angelika Rescátorovi neutekla. Zatímco ona spí, tak on na terase paláce v Kandii přemýšlí, kdy má odložit masku.
Já vím, není to k dílu Angelika a spiknutí stínů.
Asi by to patřilo k okomentovaným fotkám.
A "Sprisahanie tieňov" mám veľmi rada! Na to, že je to v podstate útla knižka, stále s v nej niečo deje a Villedavray je aj môj miláčik. Mne sa veľmi páčia spomienky či odkazy na minulosť či stretávanie sa s postavami, ktoré už kedysi zohrali v Angelikonom živote dôležitú úlohu a v tejto časti je hodne toho aj onoho. Až na ten nebezpečný úvod, kedy Joffrey takmer prišiel o život, je to pohodová, vyrovnaná knižka a domnievam sa, že sme si ju po napínavej deviatke zaslúžili - a aj Angelika trocha oddychu.
Precious, já si taky všimla, že Rescatorovi chybí jizvy. Já si myslím, že je to možná fotka z přestávky při natáčení. Tak nebyl Hossein ještě namaskovaný.
Ja vôbec neviem kde som tu fotku vyhrabala - ale sama pre seba som ju nazvala Rescátor s cigárou v prístave - myslím že som mala takých viacej.
Pripomienka je správna - nemá jazvu, a za to sa ó veľký jízvolog ospravedlňuje a pridáva ešte jednu fotku ktorá je otočená spávne. (ale teraz už je aj to foto hore správne lebo som to otočila, a pripomínam sa Angelika v miestnosti zo zlatým klúčikom dívala na Joffreyovu nezjazvenú polovicu tváre a hovorí si že má črty čisté ako na medaile)
PS: Diskusie o našich fikčných fantáziách som presunula do vlákna čtenárske sny