Jeanne, Dasho... teď bych potřebovala nutně nějaký vzdychací/dojatý smajlík, děkuju!!
Jeanne, takže má fikce se dostala k uším nezainteresovaných?!
jaká čest že jí neposlali do horoucích pekel! Samozřejmě že dramatický nástup byl určen především tobě!
Nebyla jsem si jím příliš jistá, takže jsem ráda, že se ti líbil! Je to pro mě vyznamenání, od znalkyně kvality Rescatorových dramatických nástupů na scénu. Přiznám se že jsem si při psaní představovala scénu z mého milovaného Amadea, kdy Mozarta navštíví maskovaný Salieri a zadá mu
zakázku na zádušní mši. Bubny jsou zase z finále Dona Giovanniho, i když tam nejsou přímo bubny ale ta hudba má podobný dramatický gradující efekt. Samozřejmě arcibiskup nesmí chybět nikde - je to teď takový trend, že?
A ano, nic nemůže omluvit mou pomalou frekvenci přispívání! I když pozor, už se to lepší, Dasha by mohla vyprávět, jak kdysi musela čekat rok nebo dva na jedno blbé pokračování (a bez Rescatora)
takže se snažím doufat, že se to ještě zlepší...
Dasho, myslím, že jsi právě Joffreyovi nedala na výběr a on bude muset se svými srdečními problémy vyjít na světlo respektive do našeho fóra
ať chce nebo ne... už nemá právo na žádné soukromí!
Moirro, víš že jsem nad těmi Araby taky takhle přemýšlela, proč by nebyli schopní lásky k jedné ženě? Musejí být, jsou to přeci taky lidé. Podle mě si prostě Joffrey v té době nechtěl připustit, že Angelika je pro něj ta osudová, bez které nemůže žít. Styděl se za to a neměl chuť se o své "slabosti" bavit s někým jiným, zvlášť když ještě ten někdo pocházel z jiné civilizace.