Samozřejmě jsem počítala s tím, že se s Diane někdo ztotožní natolik, že se mu to nebude líbit. Ale trpělivost a pochopení pana dokonalého má své meze. Tahle scéna je i odpovědí na otázku, co by dělal, kdyby s ním Angelika chtěla spát jen proto, že jí to řekl arcibiskup. A jakmile tam vstupuje zase ta církev, taková situace není vůbec vzrušující...
Ale mně se ta scéna velmi líbila
Bylo mi jasné, že ji p.D. musí odmítnout, jen to odmítnutí bylo pro tak mladou slečnu dost razantní. Nicméně o to víc to k p.D. sedlo
Nedokážu si ale představit, že by tímto velmi rázným a stručným způsobem odmítl i mlaďounkou Angeliku, kterou se vlastně snažil dobýt, ne ji od sebe odehnat ...
Už když přišlo na téma likvidace spolku černých vran, bylo jasné, že nějakého "Valmonta" bude potřeba... a když dáme každému z něj jen malý kousek, může to být ještě zábavnější a pro Paříž či zámek Rambouillet větší pohroma.
Skvělá volba
... už se na další pohromy těším
Už jen proto, že Lauzuna a kulhavého hraběte opravdu není nikdy dost ... obzvlášť v tvém podání
..a já prakticky ověřuju, že není ale vůbec sexy, když se kdosi s každou botou jinou vleče dva metry za váma.
Ha ha, ty dokážeš člověka pobavit už jen svými komenty vlastních životních útrap
Chudák tvůj pan nedokonalý, místo, aby sis zahrála na utěšující zdravotní sestřičku a nesexy situaci otočila v sexy, tak chceš rovnou měnit celý model
PS: Fantino, tvá vize o záchraně Pascala je super příležitost pro tvoji minifikci na fikci, jen to trochu rozvést, protože upozorňuji, že moje verze bude poněkud nudnější a účelovější.
Hmmmmm
Tak to já si radši přečtu tu tvoji verzi, určitě bude míň nudnější než by byl ten můj odstrašující paskvil ...
A verze kterou výše napsala Fantina se mi moc líbí! Až zas bude mít za tisíc let dovolenou, musí nám rozhodně sepsat beta fikci o Joffreyovi v klášteře
Naštěstí za tisíc let tu už nikdo z nás nebude, takže ano, počkejte si
PS: Nová Katedra Kulhologie je super