Líbí se mi, jak jsi vykreslila Lauzuna, liší se od toho kánonového, ale myslím, že je to logický vývoj jeho osobnosti. Oba on i pan dokonalý za těch víc než dvacet let ledacos prožili, oběma se formoval charakter a dospěli k bodu, kdy už se asi nebudou moci tak bezstarostně kamarádit jako kdysi... ten realizmus se mi opravdu líbí. A taky se mi líbí, že jsi nám osvětlila pozadí událostí na jejichž základě byl Lauzun vlastně uvězněn.
děkuji za tak rozkošnou pasáž!
Musíme vydesgrezovat jaké papučky nosil Rescator ve svém volném čase.
To by byla opravdu katastrofa, kdyby pan dokonalý přišel o jizvy, protože by se pak Velký jizvolog ocitl bez práce a musel by jít na angelikologický úřad práce!
Doufám, že se ve fikci dostaneš i k uklízení Angeličina pokoje.
Díky Dauphine za veľmi milý feedback.
Takže pekne poporiadku:
Ja si myslím že sa môj Lauzun až tak nelíši od toho kanónového. Skor od toho nášho fikčného z Toulouských časov.
Pani AG pekne vykreslila jeho drzosť pár krát, napríklad keď kráľovi doporučoval dámy pre perského veľvyslanca. Na konci knihy sa aj u pani AG vyfarbil keď Angelike hnusne vynadal pred kráľom a tiež kráľovi.
Ako to bolo v s tým zlomeným mečom a ktorej dáme príšerne nadával v skutočnosti, dám do postáv. Pani AG sa držala historických udalostí, i keď si niekedy posúvala dátumy. V tom čase bol Lauzun na výslní a hlavne u dám bol veľmi obľúbený, až kým postupne nezačala vychádzať na svetlo temná stránka jeho charakteru. Som zvedavá, ak nám pani AG napíše kráľovstvo francúzke, či tam bude Lauzun účinkovať, a keď, či tiež urobí ten posun v postave, kde vyjde jeho pravý charakter najavo, alebo nie.
Ako sa vyvinie vzťah medzi Joffreyom (ktorý celkom istotne jeho charakterové vady poznal už veľmi dávno) a
malým Peguilinom v mojej fikcii, to sa necháme prekvapiť.
Moje postavy si tak či onak už dávno robia čo chcú.
No predstav si aké šťastie má Ó veľký jízvológ
+
že vtedy ešte nenexistovali plastické operácie.
Inak by bol najsmutnejší zákazník na Angelikologickom pracovnom úrade. predstav si že by ho chceli rekvalifikovať napríklad na Kenológa!
to by určite bez ujmy na zdraví neprežil.....
To upratovanie Angelikynej izby, myslíš tým jej spálňu, ktorú si zabral Florimond?
(Rescator si zabral pracovňu)
PS: Viac teórie o Rescatorových papučkách v rubrike Styl & móda 17. století