Děkuji všem za milá hodnocení mého vyprávění o nočním setkání Kataríny a Pierra.
mimi-krasne pokracko, som spokojna.
aspon ty doprajes Katarine trosku stastia, ked ja nie.
Ado, záleží jen na Tobě, jaký osud svoji hrdince přichystáš. Ty ji přece můžeš v Rusku dopřát to, co ji dosud život upíral. Věřím, že dobré zakončení jejího osudu by se líbilo nejen mě.
Ke Kataríně to muselo být vysoko, že se Pierre cestou tak unavil. To je trochu škoda
Ale zase se nikam nepropadl a odešel celý. Pokud Katarína přijme jeho nabídku, možná se dočkáme i manželského štěstí!
Dasho, já si představuji,že Katarína měla ložnici v prvním patře a velké francouzské okno vedlo na terasu a z ní potom schody do zahrady. Katarína tak mohla hned ráno seběhnout a projít se v zahradě. Pierra spíše unavil alkohol, kterým si dodal odvahu k noční návštěvě. Jak to bude s nabídkou a manželským štěstím, to zatím neprozradím. Já moc nefandím špatným koncům. Ve fikci si můžu užit romantiky, tak proč to nevyužít.
Četla jsem i včera a děkuji za milý předvánoční dárek. I když se Pierre musel "na kuráž" posilnit, líbí se mi, že v podobě nočního vloupání dal průchod svým potlačovaným citům a vášni. Jen by mne zajímalo, co by dělal, kdyby se Katarína neprobudila. Vlezl by si k ní pod peřinu a probudil ji jako Růženku?
A byla by rozespalá Katarína přistupnější???
To je tak trochu námět na silvestrovské vyprávění, třeba to některá z nás zpracuje.
Penelopa píše:
b][Pierre trochu nejistě vstal a tiše se zasmál:
"Madame, Vaší pověsti by to také neprospělo. Myslím, že naše šance na úspěch jsou vyrovnané."
[/b]
Není nad to, když proti ženské hrdince někdo otočí její argumenty
.
Pierre nezapře bývalého vojáka, který umí využít protivníkovu slabost ve svůj prospěch.
Teď, když jsme spolu prožili noc.
Přesně tak! A já doufám, že si Katarína ty zelené šaty nakonec obleče!
Tak do se dozvíme až v dalším vyprávění. Je třeba vydržet.
P.S.: Ta muchlovačka mohla být odvážnější... Pierre se jaj vidno umí ovládat i připitý a je to skutečný kavalír
Já dopřávám Kataríně muže, který má v sobě touhu, ale dovede se také chovat.
P.S.: Bude ještě námi vytoužený souboj??
Jak to bude se soubojem, to ještě budu muset promýšlet. Já už měla v podstatě představu o ději až do konce v kostce připravenou.
Katarínino noční dobrodružství n e m á c h y b u !!!!
Pierre byl písklý tak akorát, zachoval si vtip a humor a Katarínino mateřsky-ochranitelské gesto, kdy Pierra přikryla pláštěm, bylo kouzelné!
Chtěla jsem, aby Pierre nebyl jen takový salonní nápadník, ale udělal i něco, co zrovna asi není podle bontonu. Jak to zapůsobí na Katarinu se dozvíte v dalších vyprávěních. Katarina přikryla Pierra pláštěm, protože on v ní zkrátka probouzí tyhle skryté instinkty.
Jestli Katarína obleče zelené šaty, nechá si prsten a nějaký souboj jí, Pierrovi, nebo oběma zkomplikuje osud, tak to zase až v příštích dílech.