Nechci číst předchozí komentáře, abych nebyla ovlivněna (dám si je potom), takže možná budu opakovat, co tu bylo...
Včera jsem se vydala na akci s kamarádkami, kterou mi miminko hodně dlouho zazlívalo, a protože jsem pak nemohla usnout, rozklikla jsem si na telefonu v jednu ráno Henriettu. Terezo, musím Ti složit hold!

Tvůj autorský styl se mi velmi líbí, některé slovní obraty jsou úžasné, a samotný příběh mne dovedl k dalšímu pochopení, co vidíte na panu Dokonalém

. Sice bych se nakonec vrátila k Desgrezovi a nechala si od něj naplácat, ale minimálně jeden den bych zasněně myslela na úplně jiného pána

. Krásné!

Jestli tvrdíš, žes začala psát proto, žes zrovna na to měla čas, tak nejen smekám, ale i se klaním, protože máš velký talent.
Z hlediska příběhu J. a A. považuji za nejhezčí část kapitolku o tajném nočním zážitkovém dárku k narozeninám, ke kterému J. inspirovala bezděky pronesená zmínka o létání

. A probuzení Henrietty k životu bylo taky úžasné. Letmé štulce mezi mužskými postavami u Tebe beru jako standardní složku příběhu, ale to neznamená, že nepobavily a nerozesmály (třeba Robertův dřevěný koník Blesk

).
Díky za neplánovaný a velmi příjemný noční čtenářský zážitek!