Mila Errnie, dakujem za tvoje povzbudzujuce slova.
Ked fikcia vznikala, pisala som ju samej sebe, a nebolo by ma vtedy ani vo sne napadlo ze si raz najde svojich citatelov.
Musim vsak priznat, ze srdiecko kazdeho "spisovatela" potesi ak sa jeho tvorba aspon niekomu paci.
Nielen ze to neberiem v zlom ze si ma opravila, ba prave naopak nesmierne sa tomu tesim! Mam v plane zasa postupne Angeliku citat, ale kedze momentalne hodny kus volneho casu travim pisanim fikcii, som vdacna ze je tu niekto kto mi pripomina fakty z knih.
Dokonca by som ta poprosila kedykolvek a kdekolvek v mojej tvorbe najdes nezrovnalosti daj mi prosim vediet.
Ako sa vravi, viac hlav, viac rozumu ;-)
Super aj ze si mi pripomenula Dianu de Poiteres ;-)
PS:
Premna je Angelika zaujimavy fenomen. Uz neraz ma vytiahla z pochmurnych myslienok v tazkych obdobiach mojho zivota. Predtym ma vsak nikdy nenapadlo ze sa mi jedneho dna zacne "zjavovat" fikcia.
Keby pofesianoalny spisovatel videl ako pisem, asi by si vytrhal vsetky vlasy na hlave .
Niekedy sa mi zjavi najskor koniec kapitoly (ako film v hlave) takze pisem od konca smerom nahor, co je horsie ako u Arabov ktori pisu z prava dolava.
Inokedy sa zasa zjavi stred "srdce" kapitoly, alebo vseko celkom skakavo, ako utrzky serialu zjavujuce sa v hlave.
Potom sa mi vsade po byte povaluju papieriky z dobrodruzstvami nasich hrdinov.
Nikedy sama z napätim cakam ako to dopadne, a sadnem si tisko niekde do kuta, cakajuc kym zasa "zapnu vysielanie"
HA HA
No povedz niesom ja dokonaly blazon???