Podepisuju se pod všechno co napsala Jeanne ohledně psaní komentů, navíc ty diskuze tady často dojdou k něčemu jenému než čeho se původně týkaly a začnou řešit nějaké fakt zajímavé téma jako naposled kdy z toho "vypadl" palace of gay learning a hned bylo nové téma na fóru. Takže musíme všichni komentovat, abychom se dostaly zas k nějakému zajímavému problému
Krom toho také diskuze inspiruje na pokračování fikce, nejsem si jistá jestli by se Jeanne pustila do Školy lásky, kdybychom to tu nezačaly probírat a vidíte o co bychom se bývaly ochudily??
Budu se těšit pokud se někdo další zapojí svou vlastní fikcí, ono je fakt nejlepší o tom přemýšlet tak nějak pořád, prostě si vytvořit vnitří svět a začít se bavit, na sobě mám odzkoušeno že mi to jde nejlíp ve sprše nebo v dálkových busech, teď v neděli jsem třeba jela a začala jsem si přemýšlet o Rochatovi, jehož příběhy jsem se - díky diskuzi samozřejmě
- rozhodla dopracovat. No zkrátka v tom buse jsem se tak bezvadně bavila všemi těmi situacemi, které se mi promítaly v hlavě, že sem se málem rozesmála na celej bus, beztak si ti spolucestující museli myslet, že jsem sjetá protože jsem se celou cestu šklebila...
Tvoje básnění Jeanne, je myslím dost dobrý, pokud by se ti nechtělo vymýšlet další milion básniček, můžeš to třeba vyřešit tím, že se postavy budou odkazovat na jiné básníky, Joffrey dost často recitoval antické básníky a nebo třeba Bernarda de Ventadour, středověkého trubadúrského básníka...
A co se týče toho jestli Joffrey měl Angelice vybrat šaty, nebo si je měla vybrat sama. Myslím, že ta varianta kterou použila Jeanne je v dané situaci samozřejmě nejlepší. Ovšem (další příklad jak máme stejné nápady) také jsem původně zamýšlela nějaký ples v maskách ale v Království Francie, a tam myslím, že by nebylo špané kdyby Angelika projevila svůj vkus a vymyslela si kostým sama, ostatně jsem si k tomu už tak trochu umetla cestičku... Po tolika letech soužití, by se už měla projevovat jako rovnocená partnerka, jestli to tak můžu říct, ne jako holčička, kterou někdo opečovává, na druhou stranu je strašně rozkošný, když Joffrey Angelice vymýšlí dokonalé šaty, takže to do budoucna vydím tak půl na půl aby měl i náš pan dokonalý možnost znovu objevovat a obdivovat svou ženušku.
PS. detail ze školy lásky, který jsem zapomněla pochválit
: části, kdy všechny dámy vzdychají a balí Joffreye a nejlepší je jak jsou na Angeliku naštvané že si dovolila okupovat jim JEJICH pana dokonalého