Ale kedze Zeitoun uz v prvom filme dal Joffreyovi na chromu nohu akusi cudnu aparaturu, tak som popustila uzdu fantazii co by asi bol dal Rescatorovi na tvar.
Ha ha Moirro, tak mám pocit, že jsi žádnou uzdu nepopustila, protože tvoje fantazie je bezuzdná
Tohle fakt mohlo napadnout jen tebe a já doufám, že Zeitoun se až k Rescatorovi nedopracuje, protože ty jsi schopná se dostavit na casting a nějakou takovouhle masku mu doporučit
– a vzhledem k Zeitounově mánii pro „železné obruče“ bys u něho měla se svými modely velký úspěch
A tipla bych si, že by se mu nejvíc zamlouvala maska na úplně prvním obrázku, co jsi navrhla – to by odpovídalo jeho připitomělému vkusu
Dauphine, ale ta světle kožená maska (tvůj 3. obrázek) náhodou podle mého názoru odpovídá tvaru masky, kterou měl Rescator
Jen jeho byla z kvalitní černé kůže a měla líp vykrojené otvory pro oči, ale jinak já si ji takhle představuji. Proto měl i v mých představách ty vousy zastřižené do tvaru O (saracénská bradka) ....
V knize je ta maska popisována, že to vypadalo, jako by měl „novou kůži“. A protože to nebylo nic hezkého, tak vypadal „děsivě“....