Můj příběh ani není příběh, a tak se nedá s některými vašimi příspěvky vůbec porovnávat.
Jako dítě jsem četla, neustále... Kdo mě zná se vůbec nediví . Začala jsem Vinnetouem, který byl opravdu má velká láska (kupodivu Old Shatterhand to opravdu nebyl ). Potom jsem četla Tři mušketýry (ovšem bez lásky k D´Artagnanovi ). A jak jsem četla, tak jsem se pročetla k Angelice (trochu "kecám", ve skutečnosti jsem získala inspiraci filmy o ní ).
Abych pravdu řekla, doopravdy měl Angelika zaujala až na střední škole, kdy se mi dostala do rukou slovenská verze dalších dílů. Ty už zfilmovány nebyly, vzbudily mou zvědavost a tak jsem se o Angeliku začala více zajímat. Postupně jsem získala všech 14 dílů. Mou nejoblíbenější se stal díl Nový Svět (má to snad souvislost s mým "indiánským mládím" ? A samozřejmě díl Angelika a její láska, a dále Quebec, kde Joffrey "zhřeší" se Sabine ( konecků, kdo by si nepřál být alespoň na chvíli na jejím místě) ?
Teď bych položila otázku, představovali jste si sebe, ve svých snech o Angelice, na Angeličiným místě? Nebo místo některé jiné postavy, či jste si pro sebe stvořily úplně jinou roli?
Já osobně byla někým úplně jiným, jakoby pozorovatelem zvenčí, který ví jak to dopadne .
Jinak se zdá, že si Angeliku prožiju ve skutečnosti až teď, prostřednictvím tohoto fajn webu, a díky vám všem si o ní budu moci opravdu poprvé pořádně popovídat. A za to stvořitelce těchto stránek opravdu ze srdce děkuji .