Tak děvčata, zítra nám to vypukne. Pročetla jsem pečlivě znovu celé vlákno a chtěla bych se tedy zeptat, kde a kdy se zítra sejdeme. Já příjedu (předpokládám s Táničkou) v 15:33 na Franz-Josefd-Bahnhof. Jak jsem se tu dočetla, hotel je tedy někde blízko, takže si to najdu na googlemaps a přišly bychom tam? Nebo je sraz někde jinde? V Rakousku už budu bez internetu, takže nebudu moct koukat na fórum...nedáme si tedy aspoň telefonní čísla, abychom se mohli aspon domluvit sms, popř. v krajnosti si zavolat?
moje číslo je: +420 608 350 714
Annie Cislo si davam do Telefonu, vy to mate jednoduche, vystupite a ste v Hoteli. Planovany je Belvedere
kde sa my ostatne stretneme o 16:00. Ja idem vziat dievcence na Autobusovu stanicu (Fantinu, Dashu, Dauphine pojdeme do hotela a odtial do Belvederu kde za nami dorazi Jeanne ktora vystupi zasa na inej stanici
blyzko odtial. Pre vas dve necham na rezepcii mapku, mate to zasa jednoduche rovno pri Hoteli vam stoji Elektricka pismeno D a tou sa odvezete za nami. (smer Alfred Adler Straße)
Vystupite na zastavke ktora ma ako jedina v na zve Belvedere - Quartier Belvedere - budeme stretneme sa pri hlavnom prieceli Belvedere ked nam poslete sms ze o kolkej by ste tam mohli dorazit.
Od nastupu do Elektricky to trva 25 minut. (Lebo sa trepe cez cele mesto ako slimak)
Nezabudnite sa pozerat z okna ked sa budete tou elektrickou viest, uvidite
velku cast historickeho centra.
Stretneme sa pri zamku Belvedere:
Nie z tejto strany, ale z druhej strany, kde su zahrady, na fotke je vidno ze po lavej a pravej strane su vchody do zahrad:
http://de.wikipedia.org/wiki/Schloss_Be ... norama.jpg
Ked je este nieco nejasne, daj vediet ;-)
Moje telefonne cislo: 0043 676 9534393