Moirro, děkuji za zlepšení večera další super fikcí, jak už tu bylo řečeno krásné spojení vtipu a romantiky! Budu se opakovat ale co:
Vari len nechcete zo mna spravit uboheho mucenika lasky ako v tu poslednu noc ked ste si kumne lahla bez nocnej kosele! Ved pri pohlade na vasu krasu by hadam ozili aj tie moje sochy hore na terase a zacali sa hybat.
- Och vy! A ktoze ma prosikal aby som po tu koselu neposielala? Zamracila sa jeho zelenooka vila.
- Preco ma vzdy musite posluchat vylucne vtedy ked vas ziadam o nieco vskutku nerozumne ?
Vzdychol. prostě neodolatelný pan dokonalý s neodolatelným výrazem ve tváři, úplně to vidím...
achh...
Ba ani len nasmu milemu Arcibiskupovi to neuslo. Dokonca ma za taketo prikladne spravanie po prvy krat v zivote uprimne pochvalil! Joffrey šel do sebe a začíná dělat arcibiskupovi radost, soucítí s jeho pocuchanými nervy
Vy ste sa veru vobec nedala zlakat tym comu ine zeny tazko odolavaju. Vase srdce som ziskal, na moje velke pocudovanie az ked som vam celkom otvoril to svoje, a ukazal vam moju dusu celkom odkrytu a zranitelnu. Tak ako pred vami som sa este neodhalil nikdy pred ziadnou zenou.
Ani z jednou som sa este nebavil o mojich vedeckych pokusoch, ci cestovatelskych dobrodruzstvach a uz vobec nie o mojej rodine a mojom detstve.
Problemom nebola vasa zjazvena tvar, ani vasa kratka noha!
Problem ste bol vy a cela vasa precudesna vystredna osobnost.
...
Ja som vam jednoducho nemohla doverovat, vsetko hovorilo proti tomu ze by ste ma uprimne lubili. aaach...
nádhera, máš krásně promyšlené detaily jejich toulouského vztahu, má to hloubku, achh...
A zahrnout arcibiskupa do fikcí byl geniální napad! Celou dobu jsem se smála
Rozhodně bych si chtěla poslechnout rozhovor - Joffrey - ďábel (což je ale skoro ta samá osoba
) - arcibiskup
jistě by si ti pánové, měli co povídat (mezi řádky to znamená, nechce někdo napsat fikci?
)
Jak duchaplný Joffrey vždycky arcibiskupa ubije argumenty a ten jeho výstřednosti prostě musí přijmout, protože nemá co na to odpovědět - ďábelské.
A jak zajásal když viděl ten oltář
haha, Joffrey začíná sbírat u arcibiskupa plusové bodíky
A kázání o zdrženlivosti bych si taky ráda vyposlechla
docela se to nabízí v souvislosti s nadcházející školou lásky
(miluju fikce - ještě ani první škola lásky neskončila a hned tu bude druhá a úplně odlišná, geniální
).
A ak bysom bol snad prehral..aj to bolo mozne..myslim ze vasa lahostajnost by bola byvala schopna ma velmi oslabit... stali by ste sa slobodna a bohata vdova. a ten Joffreyův cynický humor na hraně
jako když daroval Angelice pistole: "Tady ji máte," usmál se záhadně. "Teď mě můžete zabít... Zbavíte se protivného manžela." tak dokonalé kecy že člověk neví jestli mu má jednu vrazit nebo ho políbit <3
Ach jo ten pan dokonalý...
A otázka na závěr: opravdu si, Moirro, myslíš, že by Joffrey Angeliku za nevěru zabil, jak říkal?!