PS. fotku surfaře vám sem momentálně dát nemůžu, je to příliš velký soubor, ale všechny to pak budete mít v balíčku fotek
kdybyste to nemohly vydržet, tak napište na fb.
Dauphine: dvomi klikmi sa to tuna da upravit na "custom size"
http://www.picresize.com/
ked chces daj mi to na FB a ja to chcem supnem!
Jeanne: Samozrejme aj ja sa budem podielat na platbe webhostingu atd. ;-)
PS: Vy ste nenasli tie dalsie dve umelecke diela pri mojom pocitaci kde som vyrabala jazvy? 2 krat bol obetou Anthony Delon a raz Hossein! ha ha
Len sa cudujem ze si to nikdo nevsimol, ked to bolo ladne pohodene pri pocitaci..asi by som to mala naskenovat aby ste sa pobavili...
A veru Jeanne, ja som sa uz dlho tak nenarehotala ako za tento vikend!
Rozkosna bola aj nasa improvizovana schodza v autobuse
hry v dazdi na autobusovej zastavke atd. uz sa tesim na vyrocnu spravu od Dauphine!
Rozmyslala som ze by bolo stylove prenajat si niekde na dalsie stretnutie Angelikolozek hned celu chatu, ked sa to tak vezme, ak sa poskladname nemoze to byt drahsie ako hotel....a budeme sa tam moct nerusene
"vydovadet"
Vo Viedni sa da zohnat ovela lacnejsie ubytovanie ak oste mali naposledy...takze kludne by sme niekedy mohli Molierovske predstaveni zopakovat aj tu....uz sa tesim na dalsie stretnutia
kazda z vas ktora by si chcela prist pozriet Vieden je u mna vitana...co sa tyka ubytovania moja "zelena izba" je k dispozicii, manzelska postel a pristelok takze 3 osoby sa tam kludne vyspia
(moja postel v obyvacke je roztahovacia)