Aj mňa už to chytilo dámy, najskôr to začalo nevinne keď som zbadala u číňana
dohromady za 5 € v jednej krabici túto dvojicu:
myslela som aha Angelika a Diablica - pri lepšom pohlade sú to skôr Diablica a Montespanka - tie obrovské modré oči
ako Montespanka vo filme od Bordiera
aj tento úlet má samozrejme tiež pokračovanie... dnes som sa vybrala na výlet krížom cez Viedeň aby som si priniesla nové prírastky do Angelikologického múzea.
Polačka sa drží hesla: " Na šťastné detstvo nikdy nieje neskoro"
Predstavte si dámy že táto skvelá trojica na mňa čakala na Viedenskom Bazári od roku 2006 -
predávala ich stará babka ktorej ostali po jej vnučke, ktorá z nich medzičasom už vyrástla.
Keďže sú to krásne Barbie Figúrky original od Mattela a ako nové - to že ich dávala po 5 € kus je super cena.
Keď som ich zbadala na fotke, vravím si to je Joffrey-Angelika-Carmencita.
Joffrey má dokonca okrúhlu saracénsku briadku - ibaže potrebuje jazvu a tmavšie oči.
Viem že tie čo vyrábali vlastné modely Barbie mali aj farby ktorými sa dá na figurky maľovať -
musím zistiť kde sa dajú zohnať.
Keď som videla bábiky na živo, potešilo ma čo na fotke vidieť nebolo, je že Angelika má zelené oči - výborne
a zistila som že som nekúpila Carmenčitu ale Diablicu - dlhé vlasy čierne ako uhoľ a zlatohnedé oči - to mala diablica
Carmenčitu si ešte budem musieť zohnať - tá mala oči čierne
Nuž posúďťe, i keď vskutočnosti sú naozaj jantárovozlaté, vlasy som jej zatiaľ nerozplietla, ešte sú v cope:
[
Nuž Errnie je expertka takže bude musieť prísť primaľovať Joffreovi Jazvu podľa inštrukcií veľkého jazvológa
tuto má samozrejme krátke vlasy - veď Rescator
ich nosil pod šatkou ostrihané a super okrúhlu saracénsku briadku
Dauphine už môže začať šiť plášť a rozmýšlať z čoho mu vyrobiť masku - inak je to svalovec čo sa Jeanne určite bude páčiť
Môj celý nafotený album si môžete pozrieť tuto:
https://www.flickr.com/photos/90236063@ ... 7389678862