Ha Tereza, práve som prišla na to že som ti k poslednej časti zabudla napísať komentár ...
no čo aspoň som si to prečítala znovu
Táto časť splnila moje očakávania podľa hesla: to najlepšie na koniec
dojal ma Joffrey spievajúci svojim chraplákom (že si ešte pamätal text? )
a toto ma pobavilo: "dvě pečená kuřata s nádivkou" hneď na raňajky, podľ Angeliky zrejme dosť malé raňajky
Spomenula som si na Florimondov výrok z inej časti „Měli byste sepsat paměti. Vystačily by na několik románů,“ vysekl rodičům poklonu Florimond.
moc pekné a romantické pokračovanie - zase už achám
A inak myslím že z určiosťou viem o čo išlo v tomto :
Někdo by měl těm rozjíveným místním mládencům poradit, jestli by se ve Škole lásky spíš než o sázení neměli zajímat o to, jaká krásná slůvka jsi mi neřekl, když jsi byl Ty konečně můj,
Ale to vieš, nebola by som to ja keby som si do niečoho nerypla
Z miláčka Andijosa ďakujem, ale keby si prečítal toto, moc nadšený by nebol:
Padesátkrát jsem ho slyšel vyprávět o jeho útrapách coby svědka naší svatby a padesátkrát jsem se skvěle pobavil.
Andijos nebol svedok, ale manžel v zastúpení, na čom si veľmi zakladal, dokonca aj a tom že "on bol prvý"
Inak páči sa mi tento opis :
Užuž se nadechovala, aby stočila hovor směrem k Molinesovi, když v tom Joffrey zadržel koně.
„Podél Garonny nebo zkratkou?“ zeptal se věcně.
A i když Angelika tušila, že by jejich vyjížďka na této straně řeky pokračovala nerušeně dál, byla pro ni volba jednoduchá. Krajina lemující břehy řeky se v tomto místě totiž otevírala a na druhé straně začínalo být živo, kdežto kratší trasa blízkou lesní pěšinou, která se táhla téměř až k letohrádku, nabízela klid.
„Zkratkou,“ rozhodla bez váhání.
som nepolepšiteľná, a zaujíma ma či si sa díval na mapu alebo si ten opis dala iba tak .... kde si predstavuješ že bol letohrádok?