Francia, Stredomorie, Maroko alebo Nový Svet - možeme tu diskutovať o meistách ktoré sme navštívili, chystáem sa navštíviť alebo snívame o tom že ich navštívime:
(Paríž a Vesrailles majú kvoli prehľadnosti svoje vlastné vlákno)
Sem do vlákna som presunula pár našich snov a dúfam že budeme diskutovať aj ďalej
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja to mám nastavené celkom rovnako. Moje srdce je v Európe, ale na dve veci by som sa dala nahovoriť:Mě se také líbí americké díly. Asi i proto, že AaJ se našli a jsou spolu. Nyní dočítám Q. To co jsem psala výše o podrobné popisu indiánů atd je trochu můj problém. Nemusím indiány, americkou historii, moje srdce je v Evropě. Asi bych tam nechtěla žít. Ani v minulosti ani nyní. Výjimkou je samozřejmě francouzská část Kanady, hlavně Q. Dle mého názoru je to kus Evropy a hlavně její kultury.
Rada by som navštívila: Joffreyovo Gouldsboro, dnešný Bar Harbor na ostrove Mounte Desert Island, a samozrejme Quebec- kde si Francúzi dodnes zachovali svoju európsku kultúru. Obidve miesta majúc dych vyrážajúce prírodné kulisy.