Keďže často dostávam v súkromných správach dotazy k funkciám na webe - rozkodla som sa založiť TUTORIAL kde vysvetlím bežné funkcie na fóre - a to pekne Polačkovsky po lopate
ja keď niečo neviem tiež si hľadám tutorialy - minule som podla tutorialu jedneho Nemca menila ventil na radiátore a napísala som mu ze to vysvetlil tak dobre ze to zvládla aj Blondína - teda ja sa na tom smial ale bol rád že som mu tutoriál na youtube pochválila - a nebola som veru jediná komu pomohol
Začnem novou funkciou ktorú milujem: VERZE PRO TISK
takto si človek môže narobiť PDFKY (super do mobilu) poprípade si po stračení STRG + A skopírovať pekne do Wordu
ja si tak sťahujem nielen cudzie fikcie ale aj vlastné fikcie a príspevky
ja mám nainštalovaný BULLZIP Printer ale tí čo majú novší Windows môže na tlačenie do PDF hneď využiť Microsoft print to PDF
Aby ste vedeli ako to potom vyzerá pridala som moju fikci Toulouse ako PDF ktorú si možete jedným klikom stiahnuť a pozrieť
do toho PDF sa potom dajú robiť poznámky, dá sa v tom vyhľadávať - čo je praktické, hlavne keď človek píše dlhú fikciu - a vyhľadávať sa dá dokonca aj v poznámkach - na to všetko stačí obyčajný Adobe Reader ktorý je zdarma a dá sa stiahnuť online - najlepšie použite na to officiálnu stránku ADOBE