No já musím přiznat, že taky nejsem úplně ten zarytý fanda U2, takže třeba tu novou desku taky neznám a ty písničky se mi až na jednu nelíbily. No hráli taky asi jen 4, čímž trošku přiznali, že to album není žádná sláva. Jinak v Berlíně bylo 100 tisíc lidí, což jsem nikdy nezažila. To byl pro mě ohromný zážitek, baví mě síla davu a davová psychoza jako taková, takže mi celou dobu běhal mráz po zádech. Atmosféra byla úžasná už před koncertem, mexické vlny asi hodinu v kuse, kdy si dav vzájemně tleskal pokud se povedla a naopak bučel, pokud ne, to byla bomba. Měla jsem trošku strach, protože my měly sezení na tribuně, v kotli bychom neviděly nic, a vím, že u nás, když se sedí, tak se sedí, lidé jsou tu v Čechách v tomhle hrozně neakční, takže jsem se trošku bála, že to bude také tak, ale vůbec ne. Začal koncert, všichni si stoupli a tančili a atmosféra byla skvělá, což bylo super. U2 jako takoví předvedli to, co jsem čekala, byla jsem na tom 3D koncertě v Imaxu, takže jsem měla očekávání, které splnili. Bono jen hlasově občas trošku ujel, ale minimálně. Musím říct, že světelná show byla ohromná, to jsem ještě neviděla naživo. No a nejvíc se mi líbila asi Stay, ale tu nevím, jestli v Amsterdamu hráli, v Berlíně ji hráli prý poprvé po 8 letech živě, věnovali ji Berlínu, protože tam natočili album Achtung Baby. Pak určitě I still havent found what Im looking for, to byla moc silná věc, u ní asi lidi nejvíc zpívali, je to na youtube a je to vážně úžasné, Sunday Bloody Sunday, to je moje oblíbená a Angel of Harlem, ale ne kvůli těm Čechům, co tam hráli s nima, to jsme ani nezaregistrovaly