Napadlo mě, sepsat tu takový souhrn dalších adeptů na Joffreye případně nějaké postřehy k těm stávajícím, asi před měsícem jsem se o tom bavila s Moirrou a dnes s Fantinou a myslím, že by bylo škoda se o to nepodělit i zde:
Takže s Moirrou jsme se shodly, že dalším adeptem, který by se nám moc líbil by byl Al Pacino. Ano já vím, je malý, ale když jsem nad tím uvažovala, je pro mě podstatně důležitější charisma než přesný fyzický vzhled, takže bych snad i elegantní vysokou štíhlou postavu oplakala, protože vidět Al Pacina jako ďábelského hraběte by byl jistě obrovský zážitek!! Stačí si jen pustit Ďáblova advokáta
Ty ďábelsky vyzívavé pohledy, tajemný úsměv a nekonečné charisma... ach! A koneckonců existuje spousta vylepšováků jak zvýšit prcka, Tom Cruise je toho zářným příkladem
Pak jsme s Fantinou dál uvažovaly nad stávajícími adepty Danielem Liottim a Danielem Day-Lewisem, kterého nám dnes připomněla Tereza. Já osobně toho Liottiho úplně nemusím, na některých fotkách vypadá na Joffreye naprosto příšerně, a nemá to potřebné charisma, i když samozřejmě patří k tomu top, co tu bylo navrženo, nikdy jsem ho teda neviděla hrát, ale kdyby ho vhodně namaskovali, nastvítili, nakamerovali, byla bych ho ochotná vzít na milost.
Třeba tady vypadá slušně:
Daniel Day-Lewis se nám oproti Liottimu zamlouvá strašně, protože mu charisma sálá z tváře! Výhoda je ta, že ač má šedé vlasy, vrásky zatím nemá, čili by stačila příslušná paruka, dobarvit obočí a máme Joffreye jak vyšitýho a charisma k tomu! Samozřejmě opět jen na některých fotkách, třeba:
a tady jako uštvaný uprchlík
PS. tímto apeluji na katedru jizvologie s urgentní výzvou k jizvologické činnosti na předložených adeptech! Děkuji