Kde jsou informace o dalším vývoji vztahu mezi manželi, o tom, jak Nataša utřela, o Katarínině znovunabytém sebevědomí, o jejích inovacích a osvětové činnosti na ruské vsi? Nečekej, že Ti to projde tak lehce, namlsat nás, a pak v nejlepším skončit
.
Penelopo, jsem ráda, že se ti fikce líbila
. Dále už to nechávám na fantazii laskavého čtenáře - myslím, že je dostatečně zjevné, že dál už budou "samá pozitiva a sociální jistoty." Každý si může ve fikci najít to svoje - mě se třeba špionážní zápletka (která měla samozřejmě historicky velmi významné výsledky) jeví druhořadá v porovnání s tím, že Kataría konečně získala milující rodinu (i když tak nějak "po katarínovsku").
Tohle je typický příklad toho, jak to s Katarínou funguje!
Důkaz bychom museli najít v historických análech či rodokmenu, ale vcelku je to vlastně docela logické!
Včera jsem něco malého na tohle téma zkoušela chvilku napsat. Jenom nevím, o čem by si spolu Katarína a vy-víte-kdo psali. Je to jen takový úvod, jeden stručný dopis od Kataríny. Mám to přidat? Možná by pokračování psala některá z Vás, nebo měla nápad?
P.S. Není už toho trochu moc na téma Katarína?
Upřímně, doufala jsem, že nějaká betafikcička vznikne
. Trochu moc Kataríny?!
Podívej se, jak mě Penelopa už teď tepe! Určitě nebude jediná, komu uděláš Kataríninou korespondencí radost