Zdravím návštěvnice tohoto fóra. Jistě jste si řekli, kdopak nám to tady drze vytvořil nový prostor pro diskuze. A jsem to já. Úplně nová uživatelka (návštěvnice), která se vám tu chtěla jen pochlubit se svým výtvorem, kdy jsem vytvořila nové obálky knih protože mi připadaly nejednotné, překombinované a někdy i nesmyslné. A tak jsem tu se svým výtvorem nevýtvorem přispěla troškou do mlýna.
Ahoj Helouš,
též Tě tu vítám. Vytvoření nového prostoru za sebe vůbec nevnímám jako drzé, obzvlášť i proto, že to, co jsi se rozhodla s námi sdílet, je naprosto úžasné a k věci!
Jak psala Moirra, mnozí už vytvořili kupu věcí s tématikou Angeliky, ale vlastní knižní obálky nenapadly nikoho. Od okamžiku, co jsem je viděla, je mi jasné, o co si tentokrát napíšu Ježíškovi
. Jakožto osobu stiženou láskou k papíru mne zajímají detaily, jak jsi tvořila, kde jsi tiskla apod., pokud jsi tedy ochotná sdílet své know-how
(já bych na Tvém místě nebyla
).
Věřím, že zde na webu i v diskusi najdeš mnoho zajímavých informací, které Ti čtenářský zážitek z knih o Angelice prohloubí. Sama se těším, jestli sepíšeš svůj osobní příběh do sekce Čtenářské příběhy (
viewforum.php?f=13), neboť vytvoření vlastních obálek vypovídá o tom, že Tvůj vztah k příběhu Angeliky a Joffreye bude hluboký.
P.S.: Na Fleru pár uživatelů prodává obálky ke knihám ze série Cizinka. Ty Tvoje se mi tedy líbí víc, jen nevím, zda bychom jako kupci na Fler vytvořili takovou silnou zákaznickou základnu, aby se Ti vyplatilo se tím živit
.