Nuž naozaj záleží kto sa toho chytí. Ak by sa toho chytil niekto taký ako tí čo natočili Kráľovskú Alej - alebo tí čo natočili Scarlett ako pokračovanie Odviate vetrom - tak by sa to mohlo aj vydariť. Jediné čo musím Angličanmi natočenému seriálu Versailles uznať, sú nádherné kostýmy.
V dnešných produkciách je bežné že existuje fundus kostýmov s ktorého si jednotlivé produkcie požičiavajú, ak si nemôžu dovoliť vlastné. Jedno je isté, ak by sa to dostalo do do správnych rúk, mal by ten seriál potenciál nielen potešiť Fanúšičky, ale aj naplniť pokladnice tých čo sa na ňom budú podieľať.
Zeitonova najväčšia chyba bola že ten jeho Film mal pramálo spoločného s pôvodným príbehom z knihy. Okrem tej úodnej scény, kde za zvuku píšťal a bubnov prichádza Joffrey Angelike naproti tesne pred Toulouse. Ak dcéra pani AG dovolí aby sa toto zopakovalo, nielen že to bude prepadák, ale tým by sa spreneverila aj odkazu svojej matky, ktorá nespočetne krát prízvukovala že si vždy želala aby sa to natočilo verne podľa románu, podobne ako Odviate Vetrom.
Ja však skutočne predpokladám že toto už Nadja pochopila
, lebo to už od roku 2013 povedalo milión ľudí.
A tiež dúfam že herci sa nebudú podobať ako vajco vajcu, tak že si človek nevie potom zaradiť kto je kto, a to ani niekto kto má načítané knihy ako otčenáš. Tak to bolo v Zeitounovom Filme, a hovorila mi to hromada fanúšičiek že sa tom totálne strácali. Kdežto v tom od Borderiera, tam mali od začiatku mala jasno kto je kto. (a ja tiež)
A teraz môžme začať špekulovať kto s nových francúzskych hercov by sa hodil na Angeliku a Joffreya.