A jé jé. Zaspala jsem. Pane jo, ale to už je dávno a asi jsem si netroufala s tím vyjít na světlo.
dasha píše: Myslím, že to bylo hlavně proto, že ta fikce bezprostředně nenavazovala a Tania mi jí nabídla na zapracování do budoucího děje - který se ovšem, jak je vidět, dodnes nekoná . Ale už tehdy jsem jí vyzývala, ať jí uveřejní samostatně a pod svým jménem. V současnosti by navíc mohla fungovat i jako inspirační zdroj pro další pisatelky...
jeanne píše: Proč Tania posílá svou fikci soukromě jen tobě, když tady by si ji tolik lidí rádo přečetlo!?
Ok. Zkusím to někde mezi papírama do školy vyhrabat a přečíst si to, jestli je to vůbec k publikování.
Kdybys to, Dashenko, měla uložené v lepším stavu než já, byla bych Ti za poslání vděčná.
Problém s Angelikou ve 21. století mám takový, že si nejsem úplně jistá tím, jak by mohl či nemohl Joffrey zůstat více či méně "čistý". On sice žádný daňový apod. svatoušek nebyl, ale mám pocit, že oproti dnešním "podnikatelům" je to ještě takové "vořezávátko". A mám trošku problém s tím, se vůbec do těchto kalných vod pouštět.