Ono to nějak vyplynulo samo, vůbec jsem to neměla v úmyslu. Četla jsem si ten tvůj e-book a nějak mě to nakoplo zajímavým směrem k řešení otázky, jakým způsobem pojmout tu mojí Korunu. Potřebovala bych z toho už udělat nějaký výstup a přiznám se, že se mi to nechce psát stylem vědecké práce, která jednak nebude přijatá a druhak, těžko budu moci všechno ocitovat. Takže už mě to po roce odkládání přešlo (ten styl, jako vědecké práce). Historický román spíše nevytvořím, protože do studování reálií se mi vážně nechce. Ale možná by to nebylo špatné pojmout to, jako Tamařino pátrání, akorát by z toho vznikl spin-off. Vzhledem k tomu, že podkladů a objevů už mám opravdu požehnaně, tak by bylo na čase to nějakým způsobem sepsat.
Pokračování v Angelice zatím neplánuji, protože se teď snažím udělat nějaké výstupy z rozdělaných činností. Například už po nějakém tom roce pátrání po předcích jsem konečně vytvořila několik rodokmenů, takže nějaký "mezivýstup" už mám. Jenže tady je stále na čem pracovat. Nejenom v pátrání při sestavování rodokmenů, vývodů, či cokoliv, co z toho půjde, ale i tak nějak v příbězích, oblastech, ve kterých žili apod. Sice postupně uveřejňuji věci na svém webu, i pro ostatní vzdálené či blízké příbuzné apod., kteří také netuší, ale půjde to asi pomaleji. Naštěstí se mi podařilo něco získat od příbuzných ze Slovenska. Třeba se tyhle vztahy zintenzivní.
A začala jsem studovat homeopatii, což je taky dost velké téma - i když velmi zajímavé.
Takže jsem byla docela ráda, že se ta otevřená část noci s Angelikou nějak uzavřela, i když jsem sama byla překvapená, že se zavřela zrovna pomocí mobilu
. Nebyla jsem si jistá, jestli je co zveřejňovat :/ .