Tak v prvé řadě – mám pocit, že vaše komentáře by měl někdy někdo vydat jako „Paměti Angelikologického výzkumného ústavu“ – to by opravdu stálo za to!
Zase u vašich komentářů umírám smíchy.
Ještě byste si měly pro všechny případy předem určit, co budete mít vytesáno na náhrobku, až to s vámi sekne
Moirro, opět opožděně, ale přece. Nádhera ... ach!
Krásná pasáž, já už zase nemám slov, kterými bych dokázala vyjádřit všechny pocity, které se ve mě při čtení tvého vyprávění odehrávají.
Moc se mi líbil jejich dialog po té, co p.D dozpíval a za odměnu dostal polibek .. to se ti opravdu vydařilo.
Je tam prostě zase všechno – romantika, verše, důvtip a samozřejmě nezbytný humor ...
....poslala by som arcibiskupa aby mu pripomenul jeho sväté manželské povinnosti....
Znovu sa ozval výbuch smiechu a Joffrey si bol takmer istí že toto si Arcibiskupovi zvedi celkom iste dôkladne zapisujú do zápisníka.
Tak tady jsem se doslova dusila smíchy a ještě před tím jsem se nemohla přestat smát při představě vznešených dam pojídajících (slušně řečeno) plavidlo .... no, ani se jim nedivím, jak už psala Dauphine, detaily lodě jsou dokonalé, tedy přímo k sežrání
A nepostradatelný Péguilin
- Och, krásna bohyňa nočnej oblohy, samozrejme že verím! Preto sa snažím zaľúbiť tak často ako je to vôbec možne! Raz sa mi to dokonca stalo tri krát za deň!
A vůbec, právě mě napadlo – když je Péguilin takový „miláček publika“, napadlo vás někdy, jak byste se cítily, když by vás svedl takový „Lauzun“? Měly byste pocit použité a odložené hračky nebo byste byly hrdé na takovou zkušenost? Byl by pro vás Lauzun i dál „oblíbenec“?
Mladá grófka de Peyrac, v tmavomodrých šatoch z našitými trblietavými hviezdami na sukni i polmesiacmi na spodnej sukni a kométami na živôtiku i trblietavej maske pripomínajúcej nočnú oblohu posiatu hviezdami od svojej Montpellierskej priateľky, predstavovala bohyňu noci.
A toto jsi vzala kde?!!
Ses mi nabourala do mého foto alba, či co??
Já jsem byla za „Noc“ na maškarním plese v tanečních, když mi bylo šestnáct. Vše jsem si vymyslela a ušila sama, akorát jsem neměla šaty tmavomodré, ale černé. Na živůtku byl našitý půlměsíc a na sukni hvězdy. A samozřejmě nemohl chybět ani „zdvihnutý límec“ (ten se mi teda moc nepovedl) a vlečka z černého tylu pošitá hvězdami, vyčesané vlasy s čelenkou a stříbrná škraboška (taky můj vlastnoruční výtvor)...