Angeliku ani Joffreya si tak nepredstavujem, ale Francúzky povedali aj na výtvor od slečny Rescatorovej že Angelika by ešte ako tak ušla ale Joffrey tak určite nevyzerá. (no majú pravdu, na Okcitánca moc nevyzerá, skôr na amerického herca, na ktorých je AI očividne zaťažená rovnako ako na tie naušnice)
Som zvedavá či sa nejaká Francúzka odhodlá vyrobiť AI Joffreya podľa vlastných predstáv, bola by som fakt zvedavá ako si ho predstavujú.
Vraj by tí dvaja však boli dokonalí ako hlavní predstavitelia románu od Júlie Benzoni Catherine & Arnaud de Montslavy
Jedna tam vravela že presne tak si tých dvoch predstavovala keď čítala knihu. Nuž ano, Arnauld bol tipický hezoun, myslím že Benzoni v tom románe vyrobila čosi ako čiernovlasého Filipa.
Arnaud de Montsalvy bol určite krásavec a nepopieram, že má s Filipom veľa spoločného, ale určite nebol sadista
A žeby sa tento Joffrey podobal na Arnauda? Hm, nech mu tá dáma skúsi spraviť účes z 20. rokov 15. storočia a "obliecť" mu brnenie, uvidíme, posúdime
Ináč Arnaud je Poliačkin krajan
To je tak, když skončíte 4. týden doma s nemocným dítětem, máte služební notebook a nudíte se...
Žádost o ruku v kočáře
na tomto prvom obrázku mi Angelika pripadá, ako keby vyšla z filmového spracovania knihy "Pýcha a predsudok" v hlavnej úlohe s Kierou Knightley. Ten istý účes, tie isté šaty. Filip má myslím tiež odev nie úplne zo 17. storočia. Mám pokračovať a kaziť ti zábavu?
Ale všetky tvoje Angeliky sa mi páčia, Desgrezovia sú príliš pekní (ale AI to očividne inak nevie) a Filip sa mi najviac páči na druhom obrázku z tejto série, niečím mi tam pripomína mladého Delona.
Villedavray môže byť, ale asi by som mu ubrala roky. Mám z neho pocit - možno je to len jeho životným elánom - že je trochu mladší.
Tady pokus o "páva s pávicí" v kočáře:
Tenhle se mi líbí asi nejvíc, Filip vypadá jako Filip a Angelika má výraz jako kdyby zoufale čekala, co Filip na její vydírání odpoví.
Tady se mi Filip tak nelíbí (AI je nevím proč přesvědčena, že by Filip měl mít strniště, ale to je normální, z Joffreye zas dělá mušketýra)
veľmi pekné, ďakujem!
Viem, že som už s tým asi otravná, ale to strnisko mi naozaj prekáža - lebo mi bráni vychutnať si Filipa, akým naozaj bol. Je zaujímavé, že pri tvojom Joffreyovi v ružovej záhrade som si až teraz všimla, že má tiež strnisko
Stále ostávam fanúšikom tvojho vyobrazenia Filipa v ružovom, je to jeden z mála portrétov, kde ja nahladko oholený a nemá také ostré črty. Je mi jasné, že čím vyrysovanejšia sánka, tým väčší dojem mužnosti, ale mne sa skôr zdá, že knižný Filip mal skoro až žensky krásne črty a len jeho oči ho odlišovali od opačného pohlavia.
Pár ve Versailles jsem zkoušela, ale nebyl uspokojivý a ani scéna s náhrdelníkem Bellierů. Tak třeba jindy...
Zcela spokojená nejsem, ale určitou atmosféru to má.
áno, áno, atmosféra určite!
Za Filipa len toľko, že tentokrát sa AI asi inšpirovala filmovým Pánom prsteňov.
Lole píše: * | 04 dub 2024, 22:03 |
Tak tohle jsem skvělý obrázky od AI. Některé velmi super. Oceňuje Angeliku dle Tima Burtona pro švihlost, ale některé jsou dobré výsledky. Fakt jsi šikovná co s tím umíš spravit.
Jinak z té poslední Angeliky a Jofreye oceňuji především třetí výtvor.
Polačka se mi velmi líbí jen mě překvapují ty honosné šaty ale tak co.
súhlasím so všetkým, čo si povedala, Lole. Hlavne ten Joffrey zo "série svadobného dňa" mi niečím evokuje kánon.