Takže ja som sa inšpirovala diablicou z týchto obálok:
https://angelique.cz/phpBB321/viewtopic ... 088#p34088
Za mě je nejlepší Ďáblice cválající na jednorožci, tahle ilustrace se hodně povedla.
Dobrý je i Rescator vykupující Angeliku od Turka v harémových kalhotách - i když je to stylizace, líbí se mi zpracování motivu
.
No diablicu mi AI bez problémov spravila.
Mne sa páči štylizovaný obrázok z trhu otrokov -
Opísala som pre AI teda aj obrázok z trhu otrokov - a stále má nejaké morálne výhrady. Najskôr že nemôže spraviť Angeliku holú, potom že ani v priesvitných šatoch.
A nakoneic asi že sa musí informovať či kreslť trh otrokov je v súlade z jej morálkou
Skúste vy či vám to AI spraví.
Keďže som ju zvozila tam mi ponúkla že mi aspoň o pirátovi a zelenookej kráske napíše fikciu, čo aj celkom dobre spravila - ako pravú červenú knižnicu.
Tak som jej nakázala nakresliť trh v Kandii - nakreslila trh ako v Istanbule. Tak som jej vo feedbacku povedala že sa musí učiť a vzdelávať lebo v Kandii XVII storočia nebola architektúra ako v Istanbule a už vôbec nie žiadne Alpy
No myslím že z Polačky sa ešte aj AI bude pariť z hlavy.
PS: je logické že scény ako upaľovanie Joffreya AI definitívne nenakreslí - a pritom ale očividne veľmi rada kreslí démonov a šupne ich do obrázkov aj keď ju človek o to neprosí.
-------------------------
A ešte trochu feedbacku:
Angie: Tie zlaté šaty by sa zišli vo väčšom rozlíšení - veľmi rada si pozerám detaily. Šaty sú pekné - avšak je to iba fantázia lebo Angelika mala istotne šaty podľa vtedajšej módy. V roku 1660 sa už tie stojaté límce nenosili aj ke´d mne osobne sa páčia.
Penelopa: Tržnica Saint Germain sa mi moc páči. veľmi sa teším že mi Jarmok a trma vrma na ňom ožili pred očami.
Angie aj tie tvoje výtvory Joffrey a Angelika sú moc pekné. mne sa asi páči Angelika číslo 1 a Joffrey číslo 2. Ten tretí má na sebe potápačské brýle - na tom sme sa už kedysi zabávali na Brazílskej obálke a aj som to vtedy aj zbásnila.
https://angelique.cz/phpBB321/viewtopic ... 105#p34105
Angie ten príspevok hore som ti upravila - keď si dáš upraviť - uvidíš sama ktoré časti kódu na tvojom Flickri som použila. Toto však vidíš samozrejme iba ty a my admini.
Pochopila som správne je to diablica v tých farebných šatoch?
Nuž má na ňu moc milý ksichtík a ja si ju definitívne predstavujem na čiernom koni, ale inak pekné, že si myslela na tie jej pestrofarebné šaty.